Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Yrsa - 4 februari 2010 20:40

Just det - jag är jättebra. Matte har tränat stenhårt med mig de senaste 10 dagarna för att jag ska bra fot igen och att jag ska sluta med dumheterna att rusa fram till alla hundar vi möter. Jag lyckades helt och fullt idag. Inte för att jag kan säga att matte är roligare än hundarna vi möter utan för att köttbullarna hon har är bättre än hundar vi möter. Äntligen har matte kommit på det. Så idag när vi mötte en hund på vår promenad så tittade jag inte ens på hunden jag tittade bara på köttbullen. Åh yippie va min matte blev glad. Älgarna har gått förbi vår gård idag - vi såg spåren - men älgarna själva var puts väck - skönt tyckte matte - men jag hade nog gärna velat se dem igen. Förra gången gick det så fort så jag hann inte med. När vi kom hem drog matte iväg - bråttom hade hon och ingen middag hann hon äta. Jag vet inte var hon skulle men när hon kom hem kände jag på lukten att hon varit på något spännande ställe. Hundställe gissar jag. Sen var hon tvungen erkänna att hon följt med Moncho, Ullis och Jocke på hundkurs - för att ta foton sa hon, men jag tror hon tycker det är roligt att bara vara där. Moncho hade varit jätteduktig så hon. Lite sur är jag fortfarande för att jag inte fick följa. Nu ska vi möblera om i huset så det är bäst jag går och hjälper till. /Yrsa


  

Moncho tittar hela tiden på matte, vore det jag skulle jag titta på de andra hundarna i stället. Så kul är väl inte matte.


  

Här ser han riktigt duktig ut.


  

Och här också för den delen.


  

Själv hade jag så tråkigt så för att få lite roligare så klämde jag fast en grönt pipben så det såg ut som om jag klämt ihjäl en tjock mask eller larv.


  

Leklådan är också kul att skuffa runt i hela huset.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards