Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Yrsa - 5 juli 2010 21:42

Vi kom oss till stugan igår - men innan vi for så åkte matte och husse på en konsert i Öjeby Kyrka. De lyssnade till Artic Light - en tjejkör som var otroligt bra säger matte - får ni chansen att lyssna och se dem så gör det! Sen höll jag på att göra matte tokig. Hon skulle packa till stugan och la fram lite kläder på sängen - bl a två linnen - sen gick hon in i andra rum för att samla ihop grejor och när hon kom tillbaka fanns inga linnen på sängen, men var har jag lagt dem hörde jag att hon sa. Hon sprang runt i hela huset och trodde att hon blivit tokig för hon visste ju att hon lagt dem på sängen. Hon var till och med ut i soporna och kollade om de hade åkt med när hon kastade sopor. Sen stannade hon upp, tittade på mig och kom på det. Jag brukar ju sno grejor och dra ut dem och här hittade hon dem:


  

...ute på gräset, jag ville ju bara vädra dem lite. Inte tyckte matte att jag var duktig inte.


Sen åkte vi då till stugan. Jag var ju rädd att Moncho skulle ha ätit upp mina leksaker - men jag kollade snabbt och alla var kvar - hela också. Men vi började hitta konstiga små vita bollar så jag och matte hjälptes åt för att hitta vad Moncho hade gjort, det här hittade vi:


  

Men Moncho, fy på dig, äta upp vår lilla söta kyckling, ögat lär ju Moncho ha i magen. Matte är ju lite lat av sig så på stugan har hon alltid framme en liten jultomte och en påskkyckling (bild) så då behöver hon inte pynta vare sig påsk eller jul för allt finns ju redan framme, på stugan ska man vara lat säger hon. Men det gjorde inte så mycket att kycklingen förstördes, antingen får vi leva med en enögd kyckling eller också hinner vi köpa en ny - för det är långt till påsk.


Inatt har vi alla jagat myggor så det har blivit lite för lite sömn. Vi råkade ha dörren öppen ett tag på kvällen och när vi skulle sova så kom den j-klarna. Jag hörde hur matte och husse slog hejvilt för att få bort dom och jag klapprade med käkarna för att fånga dem - så höll det på hela natten. Idag har jag och matte stängt dörren ordentligt. Husse har rest bort några dagar så nu får jag och matte klara oss själva - det gör vi nog jättebra. Vi har gått vår långa runda nu ikväll så vi är ganska trötta nu. Nu blir det bokläsning säger matte - håhåjaja jag tror jag går och sover. /Yrsa


  

Som tur är väntar nedförsbacke och inte uppförsbacke idag.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards