Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Yrsa - 7 februari 2011 17:37

Om matte skulle beskriva dagens promenad på isen så skulle hon skriva. "Det var skitjobbig promenad, Yrsa bara gjorde kullerbyttor hela tiden, vi gick väl en sisådär 4 meter sen slängde hon sig ner, bakåt, framåt, sidan och på huvudet. Men det tog ju skit-lång tid och var inte alls nån kul promenad. Dessutom har Yrsa knäck i lurarna - hon hör inte alls vad jag säger utan bara springer och rullar och beter sig som jag vet inte vad."


Men eftersom det nu är jag som skriver den här bloggen så låter det faktiskt så här: vilken rolig promenad på isen jag och matte har haft idag, jag har rullat mig runt och busat i snön och kanske fick jag lite snö i öronen för jag hörde lite dåligt vad matte sa, det mest brusade i huvudet. Lägger in lite roliga bilder från dagens ispromenad. Det var faktiskt ljust idag när vi gick ut, men eftersom jag hittade på en massa saker där ute på isen så var det rätt så kolsvart innan vi var hemma, men jag är en lysande spårhund så jag hjälpte matte att hitta hem. Bra va?/Yrsa


  

Jag älskar att rulla mig på isen.


  

Vi var helt ensamma på den stora isen - härligt - men det hade varit kul om jag hade fått busa med någon hund - jag tycker matte är lite dålig på att busa.


  

Kan bara inte ligga still.... (synd att matte inte fångade mina kullerbyttor - de är skit-häftiga - men matte tror jag ska bryta nacken hela tiden - larvigt tycker jag)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards