Alla inlägg under januari 2009

Av Yrsa - 10 januari 2009 08:39

Imorse gjorde jag något jag inte har gjort förr. Jag smög upp själv så att matte och husse inte skulle vakna. De hade glömt stänga dörren till sovrummet där vi sover så jag gick ut och gjorde mina behov i vardagsrummet.  Jag tänkte bara vara snäll så att de skulle få sova lite längre. Men matte fattade ju inte vad jag hade gjort så jag fick vara ute jättelänge när hon vaknade och hon undrade hela tiden varför jag inte kissade. Idag verkar det vara varmt ute - vi ska nog ut i skogen hörde jag matte säga. Ha en bra dag allihopa.

Av Yrsa - 9 januari 2009 19:55

Idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen. Det har varit roligt. Vi har varit ute på en kort promenad. Ätit, busat, sovit, bajsat och kissat (inne 1 gång vardera). Jag var ganska trött när jag kom hem. Nu har jag ätit igen och ska gå och sova innan jag sätter igång mitt "il" som jag kör varje kväll just när matte och husse har satt sig framför tv:n, då hittar jag på allt jag bara kan. Bra va! Jag tycker det är så roligt när de får resa sig upp ur soffan hela tiden för jag tycker de är så tråkiga när de sitter där.

Av Yrsa - 8 januari 2009 22:32

I går var matte ganska deppig för lillhusse Jens åkte till USA för att plugga. Hon fick ingenting gjort utan gick bara omkring och vandrade. Men då och då sa hon till mig "det är tur jag har dig Yrsa" - det kändes ganska bra!!! Idag har vi städat ut julen - det var roligt må ni tro. Matte tog fram en skurhink och en skurmopp, å hej vad det gick, jag jagade och åkte omkring på det hala golvet som en furie var jag. Matte muttrade "du är ju inte riktigt klok", men roligt var det. Sen fick jag gå ut för att svalka av mig som matte sa.

Jag lägger in en bild från Trettondagsafton på släkt och vänner som var på besök. ALLA ville fotograferas med mig och de fick dom, men jag bet några av dem i näsan när jag lessnade.

Av Yrsa - 8 januari 2009 11:17

Nu blir det lugnt i huset för nu åker alla - känns faktiskt lite trist. M och J har nu åkt till södern och dem ser vi väl inte förrän till sommaren. Men kanske vi kan ta oss en tur neråt - jag antar att jag då är för stor för att sitta inne i flyget som jag fick göra sist men det ordnar sig nog på något vis. Nu ska jag och matte gå till morfarhusse och mormormatte och äta lunch sen har matte sagt att vi ska städa ut julen. Hmm det kan bli intressant.

Av Yrsa - 8 januari 2009 11:14

Häromdagen skulle matte och husse äta något som heter Sushi tillsammans med mattes barn. Men ni skulle ha sett och hört (visar bild) hur de lät. Kan det ha varit gott det där? Jag förstår inte att man äter sådant som är så starkt att ögonen tåras och man har svårt att andas. Tydligen hade de gjort något fel med den så kallade sushin - satt i för mycket av något som var så starkt. Men varför lämnar man inte då? Ja ja tur vi hundar lämnar sådant som vi inte tycker om!

Av Yrsa - 7 januari 2009 14:03

Idag var första vardagen. Men det har varit fullt upp. Först åkte till Veterinären med lillmattes kanin. Det gick bra - han fick ögonsalva och ska tillbaka och slipa tänderna. Sedan for vi till mattes jobb och kopierade en massa papper. Så nu är jag så trött så jag ska gå och sova en stund. Idag är det kallt ute -17 grader så det blir snabba kiss-pauser.

Av Yrsa - 5 januari 2009 14:01

Nu har jag varit och sprungit på isen med Torsten. Jag var lite tuffare idag. Torsten är snäll men han låter mycket. Matte och Torstens matte hade tänkt vi skulle springa på isen - men vi låg mest på och under varandra så inte blev det så mycket promenad inte. Men sedan satte de på oss kopplen och så fick vi gå bredvid varandra på en gångväg en stund. Jag tyckte det gick ganska bra???? Undrar vad de tyckte??? Nu har jag fått mat och ska sova en stund - jag är ganska trött.

Av Yrsa - 5 januari 2009 08:33

Jag tycker om att pussas - mest så små-bits jag men en riktig blötpuss då och då är härligt. Jag har just vaknat och jag och matte har varit ut - för 2:a gången i dag. Matte ville att jag skulle kissa efter maten men se det ville inte jag - jag hittade mycket annat roligt ute. När jag blir less springer jag upp på bron och sen kan jag inte gå ner..... matte brukar hämta mig då men det gjorde hon inte idag... så då var jag tvungen att gå ner själv och se det gick ju.... jag fick en godis när jag hade kommit ner och då tog jag och sprang upp och ner igen.... men då sa matte - du ska inte tro jag går på det där... Det verkar bli en skönare dag idag, bara -6 grader - igår tyckte jag det var nästan kallt att gå ut - -17 brrrrr det är myggfritt här uppe!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards