Alla inlägg under januari 2009

Av Yrsa - 22 januari 2009 21:18

Idag blir det inget foto. Matte har inte haft fram kameran idag. Det har varit en dag där vi har mest varit utomhus. Jag har hittat en grop under altan (det är en hög altan som står på stolpar) som jag gräver i. Matte har inte riktigt fattat vad jag sysslar med men när jag kommer in så gör jag märken (bruna) av tassarna på golvet. Och mina pussar lämnar bruna fläckar. Jag lärde mig i alla fall nyss att hoppa upp i fåtöljen och soffan. Matte såg väldigt överraskad ut när jag helt plötsligt bara satt i hennes knä. Bara man tar sats så går det. Nu ska vi gå på en kvällspromenad.

Av Yrsa - 21 januari 2009 23:14

....snö. Vad det är roligt. Jag springer omkring som en tok i snön. Lägger mig på rygg och rullar runt i den. Det är jättekul! I natt har jag varit stökig igen säger matte. Jag försöker med alla medel få upp dem vid 3-4 snåret. Men det blir ingen reaktion. Jag förstår inte varför de inte kliver upp vi kan ju sova sen? Dagen har väl sett ut som alla andra dagar, jag har varit med matte på en del ärenden och då suttit i bilen. Det var roligt att sitta i bilen när vi var och tankade. För det stannade en massa människor vid bilen och talade om hur söt jag var. Hmm det gillar jag. Nu ska jag skynda mig och gå och lägga mig så att jag kan väcka dem i natt igen!!! Sov gott!

Av Yrsa - 20 januari 2009 19:55

Det har snöat jättemycket idag - jag har varit ute på gården och busat och grävt i snön och kastat upp snön i luften nästan hela dagen. När jag har varit inne har jag mest sovit. Vi har varit ute och övningskört länge med min lillmatte. Jag blev ganska less så jag la frambenen över baksätet och låtsas kräkas ner över sätet. Jag trodde lillmatte skulle köra i dike!!!. Jag gjorde det flera gånger..... matte var nog den som trodde på det mest för i natt tog jag och väckte dem mitt i natten - men de bara sa att jag skulle gå och lägga mig igen och då tog jag och kräktes...... på riktigt!!! Men det jag gjorde i bilen var bara på låtsas för att jag var så himla less på att åka runt runt runt i rondeller. Man kan ju faktiskt bli illamående för mindre. Men hon skulle träna på just rondeller. Jag följer hellre mer när hon ska träna någonting annat.

Av Yrsa - 19 januari 2009 18:28

Matte säger att jag ser galen ut ibland - hmm kan väl hålla med när jag ser den här bilden. Idag är det vardag - matte har börjat plugga hemma - så hon har mest suttit framför datorn - hon svär ibland när datorn loggar ut. Det har snöat hela dagen så det var jätteroligt på vår promenad i skogen. Däremot blir jag lite rädd när de där stora maskinerna kommer - snöskotrar heter det visst. Då springer jag och gömmer mig bakom mattes ben - där är det tryggt. En sväng till mormor och morfar har vi också hunnit - där är det alltid kul. Morfar smyger ner lite smått och gott åt mig ibland fast han vet att matte inte tycker om det, men som tur är ser hon inget. Nu ska vi nog gå på en kvällspromenad - men jag tror jag ska sova lite först - det är så roligt när jag somnar just som matte har klätt på sig täckbyxor och varm jacka då tar jag ofta och somnar (åtminstone blundar jag) då suckar hon och tar av sig igen för hon vill ju inte väcka mig. Kul va?

Av Yrsa - 19 januari 2009 00:17

....fick jag se hur det ser ut där Jens är. HÄRLIGT - jag vill springa på den stranden och leka på idrottsbanan som jag ser på bilden. Jag undrar om Jens skulle tycka det var kul om jag hälsade på? "Jens jag LOVAR att sköta mig". Men då var det ju det där med flyget då..... att man försvinner..... nope det blir nog ingen resa i alla fall för mig. Men nu måste jag gå och lägga mig. Jag börjar bli som resten av den här familjen, uppe sent och sover länge. Men än så länge är jag bara uppe sent, jag sover inte alls länge till allas förtret. Bye bye!

Av Yrsa - 18 januari 2009 23:40

I helgen har husses pojke Johan som bor i Stockholm varit här. Han busade med mig en hel del. Det var framför allt med innebandybollen, men jag fick honom även att busa med apan - jag tror han tyckte det var kul. I dag var vi ute på en jääääätte-lång promenad - det var kul men sen har jag mest sovit hela dagen i omgångar. Till slut trodde nog matte att jag inte mådde riktigt bra för hon tyckte jag varit så lugn hela dagen så hon tog och väckte mig. "Det skulle jag aldrig ha gjort" sa hon efter en stund. Men det bästa jag vet är när matte pussar mig på magen då ligger jag alldelens alldelens stilla hur busig jag än är. Det snöar ute nu och det är jättehärligt! Imorgon kanske jag hinner ut på ett riktigt snörace om jag har tur. Nu är det dags att gå och sussa. Sov gott alla!

Av Yrsa - 17 januari 2009 17:55

.....det tycker matte jag gör jämt? Idag fick jag en apa, matte hittade igen en gammal leksak, en jättestor apa, som Tress, ni vet Leonbergern som fanns här förr, lekte med. Den är JÄTTESTOR och låter jättemycket och den är rolig men ibland blir jag lite rädd för den. Idag har vi varit och köpt ny hundmat (jag äter jättemycket) och då fick jag följa in i affären och vad det luktade - det fanns hur mycket ben och leksaker som helst. Där hade jag kunnat stanna länge. Sen for vi en sväng på stan och hade "social träning" vad nu det är för något? Vi har också hunnit med en skogspromenad i morse. Nu ska jag och matte duka till middagen innan resten av familjen kommer hem.

Av Yrsa - 16 januari 2009 15:23

...hittade jag ett täcke. Det var så skönt att ligga i det. Ingen promenad ännu idag - det är -23 grader ute och det är lite väl kallt. Men det går fort att kissa och bajsa. Idag har vi varit ut och åkt bil i alla fall. Här uppe i norr binder de fast bilarna i en stolpe när de parkerar - jag fattar inte - man gör det bara när det är kallt då blir bilen varmare säger det?? Idag har matte tyckt synd om lillhusse J igen - inte bara för bagaget som ni hört om utan nu är hans Visa-kort spärrat också. Uj uj uj - det är alldelens för långt till USA säger matte. Men hon fixade det också.  Det ska bli skönt med fredag och helg då kanske vi kan göra många roliga saker - de har lovat att de ska bli lite varmare ute också.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards